panorama
panorama

Krenete li od centra Mošćeničke Drage prema plaži Sveti Ivan stići ćete do prekrasne seminar kuće mediteranskog stila – Ville Istra. U šetnji će vas pratiti šum mora uz miris borova.

Seminar kuća Villa Istra sa pripadajućom prostorijom za seminare predstavlja mjesto za yogu, workshops, meditaciju sa alternativnim background i postaje alternativa hotelima za seminare. Sudionici seminara smješteni u Villa Istri mogu održavati u prostoriji za seminare svoje workshops ili seminare. Seminar kuća Villa Istra predstavlja oazu za ljude koji traže mirno mjesto za rad sa grupama.
Villa Istra smještena je uz samo more u ugodnoj mediteranskoj klimi okružena maslinama , palmama i oleanderima, a gosti mogu uživati u tišini vrta i predivnom pogledu na more.

Za ostvarenje seminara i workshopa sudionicima stoji naraspolaganju posebno dizajnirana prostorija za održavanje seminara. Iz prostorije za seminar pruža se prekrasan pogled na more , otoke Krk, Cres i grad Rijeka, a sama terasa okružena je mediteranskim biljkama i ugođajem.
Na terasi dnosno u vrtu prostorije za seminare nalaze se garniture za sjedenje gdje se može uživati u cijelokupnom ambijentu.

U velikom svijetlom seminar prostoru nalaze se hrastovi podovi , koji sa bijelim zidovima daju posebnu toplinu i posebno ozračje.
Prostorija seminara raspolaže sa instaliranim svjetlosnim sistemom koji se može regulirati a na prozorima su ugrađeni sustavi za zaštitu i zamračenje prostorije.

Uz seminarski prostor nudi se potpuno opremljena kuhinja za workshop-seminare zdrave hrane ili za druge potrebe,

Oprema i servis

Po dogovoru stoje Vam na raspolaganju Yoga -jastuci, Yoga matte ili pak stolovi sa stolicama, CD, Hi-Fi uređaji i bimer na raspolaganju.
Prostorija seminara od 80 qm može lako da prihvati ca. 20 ljudi.
Team Villa Istre je flexibilan i uvijek se može postaviti prema Vašim potrebama.
U pauzi seminara možete se opustiti uz piće po Vašem izboru.
Ako želite , možemo Vam po želji čak i bio kolač u Vašim seminar pauzama ponuditi..

panorama